top of page

Wie wil muurklimmen of squashen?


"We doen graag een oproep naar geïnteresseerde muurklimmers en squashers. We bekijken vervolgens hoe we hen kunnen ‘verenigen’.”, aldus gemeenteraadslid Anja Coens.

Zonet werd een samenwerking met De Zande bezegeld voor het gebruik van hun sporthal. Deze samenwerking, waarbij een ‘dubbel gebruik’ wordt gegeven aan de sportinfrastructuur, is een verantwoorde en duurzame oplossing, voor de nood aan extra indoor-sportvloeren.

De sporthal staat overdag ten dienste van de jeugdinstelling, en vanaf 17u wordt deze infrastructuur via de gemeentelijke sportdienst gereserveerd voor Beernemse sportclubs. Deze samenwerking is dus voor beide partijen een win-win.Bovendien biedt de sporthal De Zande ook nieuwe sportmogelijkheden binnen de gemeente. Want… klimmen en squashen, dat zijn sporten waarvoor de gemeente zelf geen infrastructuur ter beschikking heeft.Gemeenteraadslid Anja Coens (CD&V) wil graag deze kansen zo snel mogelijk benut zien en doet een enthousiaste oproep:


"Aangezien de gemeente en De Zande in de samenwerkingsovereenkomst stipuleren dat er geen individuen, maar enkel sportclubs toelaten worden in sporthal De Zande, doe ik graag een oproep naar geïnteresseerde muurklimmers en squashers. De sportdienst zal vervolgens bekijken hoe de geïnteresseerden zich kunnen ‘verenigen’.”

De sportdienst van de gemeente Beernem neemt graag de rol op om enthousiastelingen samen te brengen en te ondersteunen om zich te verenigingen. Wie interesse heeft: graag een seintje aan sport@beernem.be

Commentaires


bottom of page