Uitreiking Gouden Beren

De winnaars van de Gouden Beren (van links naar rechts): BBV DE Bevers (met Bruno De Clerck en Nick Decraemer), Evy Tillaert, Lies Gobert en Kamiel Van Hyfte. Kevin Van Damme ontbreekt.

Beernem is een echte sportgemeente waar jaar na jaar sterke sportprestaties worden geleverd. Om deze sportprestaties in de kijker te zetten, organiseert de Sportdienst Beernem jaarlijks de verkiezing van de Gouden Beren.

Op een sportieve show in OC Kleine Beer, dit jaar op vrijdag 22 maart, werden de Gouden Beren uitgereikt. Dit jaar werden op die avond voor het eerst ook de medailles voor de sportkampioenen uitgereikt.Het werd opnieuw een mooie avond -vol sportieve momenten, mooie optredens en acts- waarop de spanning te snijden was en volgende vragen een antwoord kregen:

- Wie wint de trofee voor sportvrouw van het jaar?

- Wie is sportman 2018?

- Welke ploeg heeft de meest verdienstelijke prestaties neergezet in 2018 en wie is de meest beloftevolle jongere van 2018?

- Wie ontvangt de Trofee voor Sportverdienste voor z’n ganse sportieve loopbaan?

- Welke sporters en clubs werden kampioen?


Genomineerden categorie ‘sportman van het jaar’:

- Stefaan Devliegere

- Eric Leyseele

- Jonas Vandamme

- Wim De Bois

- Kevin Van Damme

- Flor Landuyt


(van links naar rechts) Een afgevaardigde voor Stefaan Devliegere, Wim De Bois, Flor Landuyt, Eric Leyseele en Jonas Vandamme. Kevin Van Damme kon niet aanwezig zijn. Schepen Claudio Saelens staat klaar om de trofee te overhandigen.

Sportman van het jaar 2018 wer