top of page

Trots op onze 'lokale helden'

Geniet van een sublieme mix 'jeugd & cultuur'!

De jeugddienst van Beernem, jeugdhuis The Nooddle en de cultuurdienst O. C. De Kleine Beer slaan de handen in elkaar om na de eerdere edities ook dit jaar (op vrijdagavond 26/4) een ‘Lokale Helden’-avond te organiseren in het jeugdhuis.

Het resultaat is een mooi programma, met ook enkele 'lokale helden' uit Beernem, Oedelem en St-Joris.

Het programma:


BIES Improvisatietheater (20u15-21u): Bies, dat zijn Brugse Improvisatiespelers met een ontembaar enthousiasme; en waar spelplezier en groepssfeer voorop staan. Met o.a. Beernemnaar Jorik De Keyser.

The Day Off (21u - 21u45): Trio uit Jabbeke met invloeden uit punk & grunge opgericht in de zwoele zomer van 2014.

The Beast (21u45 - 22u30): Oedelemnaar Gianni Vanthuyne staat nog als een van de laatste keren onder de naam "The Beast" op het podium. Daarna gaat hij een nieuwe uitdaging aan onder een nieuwe naam, een nieuw genre en een nieuw concept. Sowieso een talent waar we nog veel van zullen horen!


Locus Control (22u30 - 23u15): brengen instrumentaal vuurwerk met een mix van metal, stoner en progrock; zo ook hun tweede plaat ‘Liggur’

Lone Wolf (23u15 - 24u): zanger-muzikant Sammy aan het werk: https://www.youtube.com/watch?v=IDaj4SE4Al8


Atomic Vulture (24u - 1u): Instrumental psychedelic kick-ass stoner band from Belgium


Dead Arm Collective (1u - 2u): Anomaly, Frontline, Sanctuary & MC Tasty slaan de handen in mekaar om samen hun visie van Drum & Bass aan de man te brengen. Dit deden ze voordien al door samen het evenement Make It Rumble te organiseren, maar doen dit nu ook door samen sets te draaien als Dead Arm Collective. De groep bestaat uit de ‘lokale helden’ Louis Van Steelant uit St-Joris, Nathan Focquaert, en de broers Thijs en Kobe De Vusser uit St-Joris .


Jay Wall (2u - 3u): Oedelemnaar Jens Vande Walle is een allround party DJ met een passie voor muziek: zie https://www.jaywalldj.com/biography

DJ Blendoo (3u - 4u): Beernemnaar Brando Focquaert is 17 jaar en heeft maar 1 doel: de mensen zich laten amuseren! DJ Blendoo is een alround dj en is klaar om van elk feestje het beste te maken.

Comments


bottom of page