top of page

Beernem stapt mee met de UitPAS regio Brugge!


“De officiële lancering van de UitPAS regio Brugge, in aanwezigheid van minister van cultuur Jan Jambon, was alvast een mooi moment voor burgemeester Jos Sypré, diensthoofd cultuur en erfgoed Conny Lambert en mezelf als schepen van cultuur.”, stelt Patricia Waerniers.

Op 15 december 2022 was er de officiële lancering van de UitPAS regio Brugge, in aanwezigheid van minister van cultuur Jan Jambon.

Dit was alvast een mooi moment voor burgemeester Jos Sypré, diensthoofd cultuur en erfgoed Conny Lambert en mezelf als schepen van cultuur: we zijn bijzonder trots dat we met de Gemeente Beernem in dit mooie project stappen en op die manier onze inwoners op een laagdrempelige manier een nog uitgebreider vrijetijdsaanbod kunnen aanbieden.


De UitPAS regio Brugge is een unieke samenwerking tussen 9 gemeenten voor cultuur-, sport- en andere vrijetijdsactiviteiten en zal vanaf 16/1/2023 van start gaan en stapsgewijs verder uitgebouwd worden (in analogie met andere UitPAS-regio’s in Vlaanderen).


Met deze vrijetijdspas (~spaar-en voordeelkaart) kan je met deelname aan activiteiten punten sparen en opnieuw inruilen voor andere activiteiten…over de gemeenten heen. De 9 gemeenten: Beernem, Blankenberge, Brugge, Damme, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostkamp, Torhout en Zuienkerke.Commentaires


bottom of page