top of page

Schitterend 2-daags internationaal voetbaltornooi van VVC Beernem!


“Als schepen van sport ben ik bijzonder trots, want met dit internationaal tornooi werd onze gemeente in binnen-en buitenland op de (sportieve) kaart gezet.”, aldus Patricia Waerniers. Ook burgemeester Jos Sypre (links op de foto) en de voorzitter van VVC Beernem Peter Ommeslagh blikken tevreden terug op deze geslaagde eerste editie.

VVC Beernem organiseerde tijdens het paasweekend 2022 een 1ste internationaal tornooi, met de steun van de gemeente Beernem.

Er waren niet minder dan 50 deelnemende ploegen uit Vlaanderen, Wallonië, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië… Het was een fantastische beleving voor alle voetballertjes.
"Als schepen van sport ben ik bijzonder trots dat een dergelijk evenement in onze mooie sportinfrastructuur werd georganiseerd: onze gemeente werd met dit tornooi in binnen-en buitenland op de (sportieve) kaart gezet.", aldus Patricia Waerniers.


Een hele dikke merci aan allen die dit top-event mogelijk hebben gemaakt: bestuur, medewerkers, trainers, scheidsrechters, sponsors, catering, Rode Kruis Beernem, spelers… en de vele supporters.

Comments


bottom of page