top of page

Opening tentoonstelling ‘1944: oorlog & bevrijding op de Gevaerts’


“De gemeente Beernem ondersteunt deze prachtige expo via de 'Impulssubsidie voor artistiek-culturele innovatieve projecten'", aldus schepen van cultuur Patricia Waerniers. Foto ‘(van L naar R): schepen Patricia Waerniers, kunstenaar Bart Bousery en burgemeester Jos Sypré.

Op 4 september werd de prachtige expo van onze lokale kunstenaar Bart Bousery geopend. De expo met de titel ‘1944: oorlog & bevrijding op de Gevaerts’ bevat een unieke mix van een historische duiding en een kunstzinnige interpretatie van het oorlogsgebeuren 78 jaar geleden aan de Gevaerts.Bart Bousery realiseerde deze prachtige expo met de steun van de Gemeente Beernem via de 'Impulssubsidie voor artistiek-culturele innovatieve projecten'. Ik ben trots dat we in 2019 deze nieuwe subsidie in voege hebben gebracht. Het helpt ondernemende creatievelingen bij de realisatie van dergelijke mooie initiatieven!Burgemeester Jos Sypré, raadslid Kurt Vanneste, schepen Patricia Waerniers.


INFO:

‘1944: oorlog & bevrijding op de Gevaerts’ is een gratis expo open elk weekend van 11-17u, nog t.e.m. 25/9 in de Halve Maene


Comentarios


bottom of page