top of page

BunkerRock-affiche


Op zaterdag 24 augustus komt de zesde editie van BunkerRock er aan!


De laatste editie vorig jaar trok 600 muziekliefhebbers naar de markt in Oedelem. Vzw Den Bunker gaat de uitdaging aan om BunkerRock dit jaar naar een niveau hoger te tillen. De Gemeente Beernem en vzw Den Bunker slaan opnieuw de handen in elkaar om de Beernemse inwoner te verwennen met een mooie line up.

De Cultuurdienst van Beernem stond mee in voor de programmatie en als Schepen van Cultuur ben ik tevreden: ik kan de affiche smaken en ik kijk uit naar een topeditie!BunkerRock is ondertussen aan haar zesde jaar toe en vormt het muzikaal hoogtepunt van het gemeentelijk cultureel zomerprogramma met onder andere een zomerexpo in het Schepenhuys, vier tangodans-avonden, Open Monumentendag...

Dit jaar pakken we op BunkerRock uit met een heel sterke affiche: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geweldige avond!.


BunkerRock 2019: line-up


opener:

In 2017 won Mickey Doyle (de toenmalige artiestennaam van Michiel Libberecht) als singer-songwriter het Jonge Wolven-concours. "Alleen is maar alleen," moet hij gedacht hebben. Mickey werd Mooneye en er schaarde zich een band achter de zanger-gitarist. Mooneye bracht onlangs een titelloze EP uit en vuurde die onder andere als voorprogamma van Intergalactic Lovers en Great Lake Swimmers af op zijn publiek. Mooneye brengt indiefolk waar je melancholisch van wordt. De stem van Michiel Libberecht moet daar voor iets tussen zitten. Zij wonnen in 2019 De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en dit jaar openen ze BunkerRock.


headliner:

Als tweede band kozen VZW Den Bunker en de Beernemse Cultuurdienst dit jaar voor Isolde Lasoen, niet enkel bekend als de drumster van Daan, maar ook van haar eigen project Isolde. Lasoen bracht vorig jaar de plaat Cartes Postalesuit, met zowel Franstalig als Engelstalig werk. Met die plaat toert Isolde al geruime tijd met haar XL-band, waaronder drie blazers.afterparty:

We sluiten BunkerRock af met de Food Fighters. Vier muzikale vrienden met een niet geringe berg muzikale ervaring zullen het decor doen daveren in Oedelem. Twee snoeiharde en stomende gitaren die anderhalf uur een onontbeerlijke ‘wall of sound’ produceren als ode aan de The Foo Fighters.


Commenti


bottom of page