top of page

Gezocht: uitbater Cultuurcafé!


"Eind maart 2023 loopt de concessie af van het Cultuurcafé. Huidige uitbater Simon gaat een andere uitdaging aan. "Wie volgt Simon & Karo op? Geïnteresseerden moeten voor 16 januari kandideren.", aldus schepen van cultuur Patricia Waerniers. Op de foto: Karo en Simon met hun kids, geflankeerd door burgemeester Jos Sypré en cultuurschepen Patricia Waerniers.

Eind maart 2023 loopt de huidige concessieovereenkomst voor de uitbating van het cultuurcafé af.


Wie volgt Simon & Karo op?


We zijn dus op zoek naar een nieuwe uitbater (concessionaris) vanaf 1 april 2023. Het cultuurcafé is te vinden in het gemeentelijke ontmoetingscentrum OC Kleine Beer.

In samenspraak met de cultuurdienst stelde de financiële dienst een nieuw bestek tot prijsvraag op, om op die manier op zoek te gaan naar een nieuwe uitbater.

Geïnteresseerd?


In de gemeenteraad van 17 november 2022 werden het bestek en de lastenvoorwaarden voor de concessie goedgekeurd. De concessie houdt de uitbating van het cultuurcafé in en de exclusieve levering van bieren en frisdranken in de zalen van O.C. De Kleine Beer. Zowel brouwerijen, drankhandelaars als natuurlijke personen kunnen intekenen. De gemeente koos opnieuw voor een concessie van 9 jaar. De minimum concessievergoeding werd vastgelegd op € 1.500,00 (excl. btw) met jaarlijkse indexaanpassing. Energiekosten blijven ten laste van het gemeentebestuur. De inschrijvers zijn gehouden dit minimumbedrag te respecteren maar kunnen vrijblijvend een hoger bedrag voorstellen


Geïnteresseerden kunnen kandideren uiterlijk tegen maandag 16 januari. Je kan alle info lezen in het bestek. Meer info: contacteer de Cultuurdienst (cultuur@beernem.be, 050 79 99 00).

留言


bottom of page